CAMPIONAT D’ESPANYA DE CLUBS

0
104

Aquest dissabte 31 de maig es realitzarà la tercera jornada del Campionat d’Espanya de Clubs en Divisió d’Honor on participen clubs catalans. En la categoria masculina, els dos clubs catalans, Integra 2-L’ H-CNB i F.C. Barcelona, es trobaran a les instal·lacions atlètiques de L’Hospitalet Nord amb el EAMJ Playas de Jandía. Desprès de dos jornades el F.C. Barcelona es troba en una magnífica segona posició, empatat a punts amb el líder el Puma Chapin Jerez. També l’Integra 2-L´H-CNB està en els llocs de privilegi ja que es troba en quarta posició. En dones, l’Agrupació Atlètica de Catalunya i el El F.C. Barcelona es trobaran a les pistes de Can Dragó de Barcelona, on també competirà l’Scorpio 71 Mondo. L´altre club català, L’Integra 2-L’H-CNB, competirà l´Estadi Larrabide de Pamplona amb el líder del campionat, el València Terra i Mar, i l’Scania Pamplona At. En la classificació de les dones, desprès de dos jornades, també tenim a l’A.A. Catalunya en segona posició. El FC Barcelona es troba classificat el sisè, i l’Integra 2-L’H-CNB en una delicada vuitena posició. |

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada