CAMPIONAT D’ESPANYA DE CLUBS

0
76

Aquest dissabte 24 de maig comença la primera jornada de la Divisió d’Honor B i de la Primera Divisió del Campionat d’Espanya de Clubs on participen diversos clubs catalans. En la Divisió d’Honor B tenim dos representants catalans. En la categoria masculina, l’Agrupació Atlètica de Catalunya, que es desplaçarà a Bilbao, on s’enfrontarà amb el Bizkorrak Universidad del País Vasco, Oviedo At., i Scania de Pamplona. En la categoria femenina el C.A. Manresa viatjarà a Castelló per a disputar l’encontre amb el Kelme Playas Castellón, Nerja At. –Cuervas de Nerja, i At. San Sebastián – Fundación Kirolgi. En la Primera Divisió femenina tenim un interessant encontre a les Pistes Municipals d’Atletisme Josep Mª Pallàs de Vic amb el C.A. Vic, J.A. Sabadell, G.E.i E. Gironí, i el Girona Costa Brava – At. Palafrugell.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada