La pista d´atletisme d´Olot, finalista del premi europeu d´arquitectura

0
88

La pista d´atletisme Tussols-Basil d´Olot és una de les vuit obres de l´Estat espanyol finalistes del premi d´arquitectura contemporània de la Unió Europea, que es decideix demà a Brussel·les. Els arquitectes de l´Estat, amb vuit obres de les quaranta-una finalistes, són els que han aconseguit més candidatures en aquesta edició del premi, que es concedeix a construccions dels dos últims anys i realitzades a països inclosos en el programa Cultura 2000. L´any passat va ser elegit el Kursaal de Sant Sebastià, projectat per Rafael Moneo.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada