Aquest cap de setmana, 17 i 18 de maig, els clubs catalans tenen diferents i importants compromisos

0
72

Campionat d´Espanya de Clubs , El dissabte, els clubs que participen en el Campionat d’Espanya de Clubs – Divisió d’Honor – tenen la segona jornada. En homes, l’Integra 2 exerceix com a local a l’encontre que es realitzarà a les instal·lacions atlètiques de L’Hospitalet Nord, on es trobarà amb el Puma Chapín Jerez i Universidad de Oviedo. L’altre club català, el Futbol Club Barcelona, es desplaça a Salamanca per disputar l’encontre amb la Universidad de Salamanca i A.A. Moratalaz. En dones, tenim a l’Estadi de Serrahima de Barcelona un interessant triangular on participen el F.C. Barcelona, l’Integra 2 i la Universidad de Salamanca. L’altre club català en Divisió d’Honor, l’Agrupació Atlètica de Catalunya es desplaçarà a l’Estadi Larrabide de Pamplona per a disputar l’encontre a l’Scania Pamplona i el Puma Chapín Jerez.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada