Ester Hernández, de la Selecció Catalana, Campiona d’Espanya de Curses de Muntanya

0
42

La corredora de la Selecció Catalana de Curses de Muntanya de la FEEC, Ester Hernández (Centre Excursionista de Súria) s’ha proclamat aquest cap de setmana campiona d’Espanya de Curses de Muntanya a la prova disputada al Maestrat, la tradicional Marató i Mitja Castelló-Penyagolosa, que amb els seus 65 km i més de 3.500m de desnivell acumulat és una de les proves més dures i selectives del calendari nacional. Sens dubte a estat un bon debut, no només de la corredora de la comarca del Bages, sinó també dels dos nous corredors de la Selecció Catalana, Joan Orriols (Unió Excursionista Matadepera) i Ferran Pérez (Els Xulius Centre Social Ribetà), que es van classificar 4t i 6è respectivament de la classificació masculina. La cursa d’enguany escollida per la FEDME per ser Campionat d’Espanya, era molt peculiar, es tractava de la V Marató i Mitja de Penyagolosa, de 65 quilòmetres de recorregut i amb uns desnivells acumulats de 2.500m en pujada i 1.000m en baixada.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari