Imma Clopés (Girona CB) fa bons els pronòstics i guanya el català de combinades

0
64

L´atleta del Girona Costa Brava Imma Clopés va acumular un altre títol a la seva dilatada carrera amb el campionat de Catalunya de combinades que va guanyar ahir a Barcelona. L´atleta de Pedret i Marsà va sumar 5.370 punts. Potser la marca de llargada 5m48 va ser la més fluixa de la sèrie que va fer campionat de Catalunya a Imma Clopés. En els 100 metres tanca va acreditar 14.36, va saltar 1m69 en alçada, va llançar el pes a 13m31, va córrer els 200 m en 26.48, va enviar la javelina a 40m33 i va fer els 800 m en 2:29.48. Aquestes marques li van permetre sumar 5.370 punts. La segona sènior va ser Begoña Prados, del FC Barcelona, que va sumar 5.151. La tercera posició va obtenir-la Cristina Bàrcena (AA Catalunya).|

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada