Fabián Roncero i Eva Sanz primers de la Cursa dels 10 Km de Martorell

0
163

Els favorits per guanyar han fet bó el pronóstic i s´han emportat els premis. Per darrera d´en Fabian Roncero, ha quedat en David Bernardo (C.A.Olesa), que és campió de Catalunya promesa de Cross 2003 i Jordi Escoriza. La Cursa dels 10 Km de Martorell, organitzada pel club Ad Fines Atletisme Martorell, ha reunit més de 1000 corredors a la prova de 10 Km, 500 nens i ha estat un éxit total. Resultats complets a Internet ja disponibles. Aquesta cursa forma part de la Lliga Internet de fons que ja porta 12 proves aquest any 2003 i està tenint un éxit de participació molt important.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada