Xavi Caballero es lesiona abans de la marató de París i no podrà anar al mundial

0
28

El badaloní Xavi Caballero (Fila) no podrà participar aquest cap de setmana en la marató de París tal com tenia previst en la seva agenda per culpa d´una inoportuna tendinitis al quàdriceps. Caballero, que va començar a notar molèsties fa uns dies, va consultar el metge de la federació i aquest li va recomanar que fes repòs durant un temps, amb la qual cosa el badaloní va haver d´anul·lar la seva presència a la marató francesa. «Estic una mica fotut perquè ja ho tenia tot preparat per marxar a París i finalment no podré córrer. Ara hauré d´estar uns 10 dies aturat per recuperar-me del tot, segons m´ha aconsellat el metge», deia el badaloní. Adéu al mundial, La tendinitis que pateix Caballero també tindrà conseqüències més greus. El badaloní no ha disputat cap marató enguany i per tant no tindrà la mínima per estar en el pròxim mundial, que també es disputa a París al mes d´agost. Caballero començarà a preparar ara el campionat estatal que es disputa al juny.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari