Més de 300 participants han assistit a la 40a Pujada als Àngels organitzada pel GEiEG

0
150

En categoria masculina, el guanyador absolut ha estat Joan Cardona Tarrés, del CN Banyoles amb 36,21; mentre que en femenina, la primera classificada ha estat Fina Soler Felip, del Pescallunes amb 46,50. Enguany, amb motiu del 40è aniversari, tots els assistents han pogut gaudir de beguda calenta i esmorzar. A la 13h s’ha celebrat la missa amb la Coral del Grup. Podeu consultar la classificació a la pàgina de la Pujada als Àngels clicant el botó Sociocultural.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada