El premianenc José Ríos (Adidas) fa la seva millor actuació en el mundial de cros i ocupa el 21è lloc

0
74

El premianenc José Ríos (Adidas) va aconseguir el seu millor resultat en un mundial de cros en finalitzar 21è. El maresmenc va ser el tercer corredor estatal que va entrar a meta i va puntuar per a l’equip espanyol. La selecció estatal va finalitzar en la quarta posició amb 68 punts i es va quedar lluny de la tercera plaça de podi, que va ocupar el Marroc amb 51. El santpolenc Marc Roig (Integra2) va finalitzar en la 69a posició en la cursa júnior masculí.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada