La UER prolonga l’acord amb l’AEA i s’assegura les grans proves atlètiques fins al 2007

0
78

La Unió Europea de ràdio-televisió (UER) ha prolongat avui l’acord fins a finals del 2007 amb l’Associació europea d’atletisme (AEA), segons ha anunciat en un comunicat, fet que li permetrà retransmetre la principals proves atlètiques fins a aquesta data. Després de signar el contracte, la UER tindrà els drets de retransmissió del Campionat d’Europa el 2006 així com en ‘indoor’, la Copa d’Europa a l’aire lliure i en sala i els Campionats d’Europa de cros.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada