Es tanca el millor Indoor de la història per Espanya amb 6 medalles .

0
130

Després de l’or de Manuel Martinez en llençament de pes i les 4 medalles de plata per Marta Dominguez i Alberto Garcia en 3000 metres, Glory Alozie en 60 metres tanques, Yago Lamela en salt de llargada i la medalla de bronze de Mayte Martinez en 800 metres es tanca el millor campionat del Món Indoor per a la selecció espanyola. Amb aquestes 6 medalles Espanya es situa sisena en el medaller per darrera dels Estats Units (17), Russia (12) Suècia (4), Gran Bretanya (7) i Etiòpia (3).

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada