Atletes del CAL UdL al campionat d

0
49

Aquest cap de setmana tenen lloc els Campionats d’Espanya Indoor de les Categories Cadet (València) i Juvenil (Saragossa) i el Campionat d’Espanya de Cros Infantil i Cadet (Vilaseca-Salou). El CAL-UdL hi participa amb una nodrida expedició, que confirma el bon moment de la seva promoció. Així doncs, en categoria cadet, viatgen a València, Josep Segués, campió de Catalunya Indoor de Llargada, Triple Salt i 60m.t., Gerard Sans, Campió de Catalunya de proves combinades, Juan Manuel Martínez, sots-campió de Catalunya de 60m.tanques i Francesc Pifarré, bronze català al salt d’alçada. En categoria Juvenil competiran a Saragossa, Nazaret Morell, sots-campiona de Catalunya de 200m.ll., Gèlia Costes, sots-campiona de Catalunya de 60m.t., Alexis Delgado, campió de Catalunya de pes. El responsable de salts del CAL-UdL, Marc Julià serà l’encarregat de dirigir l’expedició de la FCA a València. Per una altra part, també aquest diumenge tindrà lloc el Campionat d’Espanya Infantil i Cadet de Cros a Vilaseca-Salou, on 2 atletes del CAL-UdL representaran a Catalunya en la categoria cadet. Són Alfons Farran, Campió de Catalunya Indoor de 3000m.ll. i bronze català de cros, i Julia Gelabert. L’entrenador de mig-fons i fons del CAL-UdL és l’actual seleccionador català de cros cadet masculí i dirigirà l’expedició catalana que aspira a pujar al pòdium en categoria cadet masculina. Servei de premsa CAL UdL

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari