Benito Ojeda supera Muñoz en els últims metres i s’endú per primer cop el cros Amorós

0
147

El colomenc Benito Ojeda (Fila Team) va complir un dels seus objectius de la temporada en imposar-se en el 33è Cros Amorós al seu gran contrincant, Juan Ramón Muñoz, un veterà atleta que ja havia guanyat quatre vegades aquesta prestigiosa cursa. Ojeda, que es converteix en el segon colomenc que s’adjudica l’Amorós -Jaime López Egea va ser el primer guanyador local l’any 1987- va superar Muñoz en la recta final d’un traçat que presentava novetats per les obres de la línia 9 del metro, i va marcar un temps final de 30:20. En categoria femenina la vencedora va ser Cristina Vallcárcel.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada