Roger Noguera es proclama campió d’Espanya promesa

0
89

El lleidatà Roger Noguera del Carrefour Dominiques va aconseguir aquest cap de setmana el Campionat d’Espanya promesa en pista coberta en salt de perxa, que es va disputar a Sevilla. Noguera, que té 20 anys, va aconseguir la medalla d’or amb un gran salt de 5,30. Aquesta marca és rècord personal, ja que el màxim que havia saltat el lleidatà era 5,20. A més, Noguera va aconseguir la mínima per disputar l’Europeu sub-23 que se celebrarà a Polònia al juliol i per al Nacional absolut a València al març. D’altra banda, el marroquí Ayad Landassem, també del Dominiques, va guanyar el Català de cros curt de 4.300 metres amb un temps d’11’54".

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada