Mitja Marató Gavà-Castelldefels-Gavà

0
32

La Mitja Marató Gavà-Castelldefels-Gavà es celebra diumenge 16 de febrer, i està organitzada pels Patronats d’Esports dels Ajuntaments de Gavà i Castelldefels, la Diputació de Barcelona, Marathon Catalunya i el Club Atletisme Gavà. La cursa rep, a més, el suport de la Reial Federació Espanyola d’Atletisme i la Federació Catalana d’Atletisme. La Mitja Marató Gavà-Castelldefels-Gavà és un clàssic del calendari nacional i internacional de les proves de fons. A l’alt nivell esportiu de la cursa cal afegir, però, el seu caràcter popular i multitudinari en obrir les portes a atletes de totes les categories -a partir dels 15 anys-, inclosa l’especifica per a atletes amb cadira de rodes. L’atractiu del recorregut, i el fet que es pugui considerar totalment pla, afavoreix que s’assoleixi la xifra màxima de participants -que l’organització fixa en 1.300-.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari