X CAMPIONAT DE CROS BARCELONA-CIUTAT i X CROS ESCOLAR CLUB NATACIÓ MONTJUÏC

0
80

Aquest dissabte , 25 de gener 2003, el Consell de l’Esport Escolar de Barcelona, organitza a las instalacions del CN Montjuic, el X CAMPIONAT DE CROS BARCELONA-CIUTAT X CROS ESCOLAR CLUB NATACIÓ MONTJUÏC, Aquest Cros es classificatori per a la Fase Territorial de Barcelona de Cros que tindrà lloc el dia 9 de febrer de 2003 a la seu a designar. En el cros escolar hi poden participar tots els nens i nenes que formin part d’escoles i/o Clubs d’Atletisme de la ciutat de Barcelona, amb una partcicipacio estimada de 400 nens y nenas de la nostra ciutat.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada