LXXIè Campionat de Catalunya de Marxa XIIa Marxa Ciutat de Badalona

0
72

RÈCORD D’ESPANYA DE MIKEL ODRIOZOLA, Avui diumenge s’ha disputat a la Rambla de Badalona el Campionat de Catalunya de Marxa en el marc del la tradicional Marxa Ciutat de Badalona. L’atleta donostiarra Mikel Odriozola ha aconseguit batre el Rècord d’Espanya Absolut de 30 km marxa en ruta amb un registre de 2h05’27” i s’ha adjudicat la victòria. L’anterior rècord estava en possessió de Josep Marín (actual entrenador del Mikel Odriozola) amb una marca de 2h07’59”. Amb aquesta marca l’atleta basc que s’entrena al CAR de Sant Cugat demostra una gran forma i es consolida com atleta a tenir en compte de cara al proper mundial de París. En segona posició i primer català, ha entrat el José Antonio González (A.A. Catalunya), proclamant-se Campió de Catalunya 2.003 i renovant d’aquesta manera el títol aconseguit l’any passat. En tercer lloc ha entrat l’atleta gallec Santiago Pérez. En categoria femenina s’ha classificat en primera posició la jove atleta Beatriu Pascual (J.A. Sabadell) aconseguint d’aquesta manera el Campionat Autonòmic de 20 km marxa en Ruta. En segona posició ha entrat Eva Pérez i en tercera Mònica Ballester.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada