Revista Marathon

0
250

La Revista Marathon, és una publicació dedicada a un ampli sector d´esportistes que practica diàriament l´atletisme dit "popular", que s´entrena pels carrers de les nostres ciutats i que participa activament en curses de llarga distància, proves de muntanya, d´orientació, mitges maratons, maratons, marxes etc. El número zero de la nostra revista va sortir a la venda el juny de 1982, i des d´aquell moment, s´ha anat publicat mensualment. Estem orgullosos de dir que va ser la primera publicació dedicada exclusivament a curses atlètiques de fons editada a l´estat espanyol i que gaudim del mèrit d´estar editadà en català. La Revista Maratón pertany a la Associació de Publicacions Periodiques en Català (APPEC). Que hi pots trobar? Tot sobre el món del corredor de fons Exercicis i consells per a entrenar-se Temes mèdics, de nutrició i salut en general Recomenacions per a començar a córrer Comentaris sobre competicions de casa nostre Informació de les grans competicions internacionals Reportatges a corredors destacats Calendari mensual de curses populars, marxes, etc. Informació de club d´atletisme de casa nostra. Classificacions complertes de les curses de la Copa Catalana de Fons Etc. etc.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada