José Ríos del Adidas acaba setè en el cros del Calzado

0
90

El premianenc José Ríos (Adidas) va finalitzar en la setena posició del cros del Calzado de Fuensalida que es va disputar diumenge. El maresmenc va ser el tercer corredor estatal que va entrar a la meta i va marcar un crono de 32:09 en els 11 quilòmetres de què constava la cursa. La victòria va ser per a Juan Carlos de la Osa, que va fer un temps de 31:23 i va superar en la recta final el kenyà John Korir. Enrique Molina va aconseguir la cinquena posició, i Ríos va quedar just davant de Chema Martínez, que va fer un temps de 32:16.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada