València acollirà la Copa de Europa de Clubs el mes de maig que ve

0
88

Els presidents dels Comités Internacionals de Clubs d’Atletisme, Sandro Giovannelli i Alfredo Stokes, han visitat les pistes d’atletisme de la ciutat de València, on els pròxims 24 i 25 de maig es disputarà la Copa d’Europa de Clubs, tant en categoria masculina com femenina. Giovannelli i Stokes van estar revisant les instal·lacions d’atletisme que posseïx la ciutat del Túria, que ja van albergar este esdeveniment, en categoria de fèmines, en l’any 1997, causant molt bona impressió als comités organitzadors. El president de la Federació Valenciana d’Atletisme, Juan de Dios Leal; el director del club València, Terra i Mar, Rafael Blanquer; i la secretària general de la Federació Espanyola, Sonia Larrea; van fer d’amfitrions en la visita dels comissaris. A més, també van estar presents el regidor d’Esport, Cristóbal Grau; el director general de l’Esport de la Generalitat Valenciana, Gonzalo Morell; i el diputat provincial Jesús Castelano. Sandro Giovannelli va manifestar que li van causar una "impressió òptima" les instal·lacions amb les quals compta la ciutat per a la pràctica de l’atletisme i per a albergar competicions internacionals d’alt nivell. "València està en el més alt d’Espanya i per això estem tranquils", va afegir. Els presidents dels Comités Internacionals es van reunir amb els directius de les diferents federacions i del club València, Terra i Mar, per a començar a tractar els temes concrets que eixiran a la palestra en el pròxim ordre del dia del Comité Organitzador.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada