XVI edició de la Pujada Terrassa Montserrat Memorial Ramón Bonet

0
75

La secció d’atletisme del Club Natació Terrassa organitza el proper diumenge dia 22 de desembre la XVI edició de la Pujada Terrassa Montserrat Memorial Ramón Bonet. La cursa, només pujada, consta de 30 quilòmetres i la sortida serà a les 08:00 hores del diumenge dia 22 de desembre de 2002. Pots insriure’t fins el proper dimecres dia 18 de desembre, de les següentes formes: 1º Personalment al punt d’informació d’entrada al Club Natació Terrassa 2º Mitjançant domiciliació bancaria a La Caixa 2100 – 0577 – 79 – 0200002534 i enviant les teves dades personals i còpia de la transferència bancaria al fax nº 93 735 36 39. El preu de la cursa és pels socis de la secció del club (4,80 ?) i pels no socis (5,41 ?). A més a més tots els inscrits, independentment que realitzin la cursa o no, tindran la samarretea commemorativa. Ben cordialment,

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada