Mor als 38 anys la migfondista nord-americà Gallagher, medallista olímpic a Los Angeles i Seül

0
31

L’atleta nord-americana Kim Gallagher, doble medallista olímpic dels 800 metres als Jocs dels Angeles i Seül, va morir dilluns passat per una crisi cardíaca als 38 anys en un hospital de Filadèlfia (Pennsilvània, Estats Units), ha anunciat aquesta matinada la Federació nord-americà d’atletisme (USATF). Gallagher, qui residia en una barriada de Filadèlfia, patia de càncer en l’estómac des de 1995 i va patir una primera complicació cardíaca l’agost passat. Gallagher es va adjudicar la medalla de plata en els 800 metres el 1984 a Los Angeles i, quatre anys més tard, va aconseguir el bronze a la mateixa distància a Seül, amb un temps d’1 minut, 56 segons i 91 centèsimes, marca que està com la tercera millor en el rànquing americà.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari