Onzè Congrés del Circuit EUROPE ATHLÉTISME PROMOTION

0
116

El passat cap de setmana a la població italiana de Celle Ligure, Itàlia, es va celebrar l’onzè Congrés del Circuit EUROPE ATHLÉTISME PROMOTION, En aquest circuit participen tot un seguit de ciutats que organitzen reunions d’atletisme atenent a uns criteris diferencials respecte als mítings tradicionals. En el Circuit es busca el component més humà de l’atleta i es prioritza l’acollida, la bona entesa entre atletes, directius i entrenadors per sobre del pur rendiment esportiu. Es procura donar l’oportunitat a atletes de segona fila o en fase de formació per tal que puguin competir en mítings de bon nivell i al costat d’atletes consagrats. En el decurs del Congrés, i per diversos motius, han causat baixa per a l’any vinent els següents mítings: – ANDORRA – IZEGEM (BÈLGICA) – PIERRE BÉNITE (FRANÇA) – BRAGA (PORTUGAL) – IMPERIA (ITÀLIA) Per altra banda, s’ha acceptat la candidatura d’uns altres dos: – BRON (FRANÇA) – LOUGHBOROUGH (GRAN BRETANYA) El calendari provisional per a l’any vinent, pendent de les reunions de les federacions nacionals d’alguns països, queda establert de la següent manera: – 27 abril.- L’Aigle – França – 11 maig – Gavà – Espanya – 31 maig – Palafrugell – Espanya – 14 juny – Ginebra – Suïssa – 1 juliol – Celle Ligure – Itàlia – 3 juliol – Bron – França – 5 juliol – Biella – Itàlia – 26 juliol – Namur – Bèlgica – 3 agost – Loughborough – Gran Bretanya – 13 agost – Braschaat – Bèlgica – 15 agost – Nivelles – Bèlgica – 23 agost – Fribourg – Suïssa Finalment es va acordar celebrar el proper Congrés del 7 al 9 de novembre de 2003 a Fribourg – Suïssa.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada