Un casament amb control de dopatge sorpresa

0
83

Josep Lluís Blanco va ser sotmès, per sorpresa, a un control de dopatge dissabte passat mentre era al casament de l’atleta maresmenc Víctor Morente. Un metge de la federació internacional el va localitzar per telèfon, es va desplaçar fins a l’hotel on s’estava celebrant l’enllaç a Mataró i li va agafar les mostres d’orina preceptives per analitzar-les. L’atleta lloretenc, que ja havia passat un control idèntic només una setmana abans a Madrid, s’ho va agafar amb humor i, després de rebre una ovació de tots els comensals, va regalar al nuvi una còpia de l’acta de notificació de la prova.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada