Circuit Gran Premi Català de Cros , LLUÍS MEZQUIDA I TERESA PULIDO PRIMERS LÍDERS

0
87

Aquest diumenge s’ha iniciat el tercer Circuit Gran Premi Català de Cros amb la celebració del XXè Cros de Vila-Seca, organitzat pel Club Atletisme Vila-Seca i l’Ajuntament de la ciutat, en el Parc de la Torre d’en Dolsa. En un bon circuit, tot de terra, s’han disputat curses en totes les categories arribant a una important xifra de participació de més d’un miler d’atletes. La matinal atlètica ha estat esplèndida, ja que al bon espectacle esportiu s’ha afegit un magnífic dia assolellat, típic de la comarca del Tarragonès. En categoria sènior masculina, en una distància de 9.000 metres, el guanyador ha estat Lluís Mezquida (FC Barcelona), seguit de Ricard Fernández (FCB) i en tercer lloc ha entrat Albert Pascual (FILA D.C.). En noies, en un circuit de 6.700 metres, la guanyadora ha estat la Teresa Pulido (Universidad de Salamanca), seguida de Rosa Morató (FCB) i Vinyet Nogueró (Integra 2). També podem destacar les victòries de Mohamed El Nasri (Agrupació Atlètica Catalunya) i Ariadna Canyelles (AAC) en la categoria júnior. La propera cita del Gran Premi Català de Cros serà dintre de dues setmanes, el diumenge 24 de novembre, amb la celebració del XXXIIIè Cros Ciutat de Mataró.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada