Pilar Hidalgo segona a la Copa del Món de triatló

0
41

El triatló Internacional de Palerm ve ser la seu de la darrera prova de la Copa del Món de triatló. A la prova italiana, configurada dins la distància olímpica, amb 1.500 metres de natació, 40 km de ciclisme i 10 km de cursa a peu els triatletes de l’Excelent Center i membres de la selecció estatal Ivan Raña i Pilar Hidalgo van obtenir uns extraordinaris resultats. Raña, actual campió d’Europa de l’especialitat va guanyar per segona vegada consecutiva i Hidalgo va assolir la segona posició final sent superada per Joelle Franzman als darrers metres de la competició. Per la seva part Jordi Elías va finalitzar a la 17a posició.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari