Josep Lluís Blanco desestima l’oferta de Kelme i renova pel Puma Chapín Jerez, que li millora el contracte

0
111

Josep Lluís Blanco ha arribat a un acord per renovar el contracte amb el Puma Chapín Jerez i continuarà competint amb el club andalús la temporada 2002-03, El lloretenc cobrarà la fitxa anual de Chapín de Jerez i serà Puma Internacional qui li pagarà tots els extres -premis i bonus- obtinguts en funció dels resultats i les marques, Blanco continuarà entrenant-se a la residència Blume de Madrid amb el seleccionador estatal de fons, Luis Miguel Landa.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada