Unió Atlètica de Barberà , 25 anys d’atletisme a Barberà del Vallès

0
103

Avui divendres dia 11 d’octubre es celebra el 25è aniversari de la Unió Atlètica Barberà amb un acte que començarà a dos quarts de nou de la nit, al Complexe esportiu de Can Llobet. Dins de la celebració, es farà entrega de diversos trofeus, entre els convidats es troben tots els socis, a més dels alumnes de les escoles d’atletisme del Club.També s’ inaugurarà una exposició fotogràfica comemorativa, on es podran veure més de 50 fotografies que resumeixen la trajectòria de l’atletisme a Barberà.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada