Cursa Alpina de la Molina, Campionat de Catalunya

0
109

El proper diumenge 6 d’octubre es disputarà el II Campionat de Catalunya amb la 3a edició de la Cursa Alpina de la Molina organitzada per la Secció d’esquí del Centre Excursionista de Catalunya. La cursa també serà la darrera prova puntuable per a la I Copa Catalana de Curses de Muntanya. L’itinerari tindrà 23km i recorrerà per l’estació d’esquí de La Molina. Paral·lelament a la Cursa Alpina, també s’organitza La Passejada, una caminada sense categories de 8km per a tots aquells que no vulguin competir.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada