Barcelona presentarà la seva candidatura per acollir els campionats d’Europa d’Atletisme del 2010

0
81

El regidor d’Esports i Relacions Institucionals de l’Ajuntament de Barcelona, Albert Batlle, ha anunciat, la intenció de presentar la candidatura de la capital catalana per organitzar els propers campionats d’Europa d’Atletisme de l’any 2010. Batlle ha explicat que l’Ajuntament ha iniciat una ronda de contactes per conèixer els suports que suscitava la candidatura i ha apuntat que tant el president de la Federació Catalana d’Atletisme, Romà Cuyàs, com el secretari general de la Federació Espanyola d’Atletisme, José Luis de Carlos, han mostrat el seu suport a la iniciativa. Barcelona ja va tractar de ser l’organitzadora del Europeu del 2006, però finalment la ciutat elegida va ser Göteborg (Suècia). Ara, després de l’èxit de l’equip espanyol al recent finalitzat campionat de Munic, on la delegació espanyola ha aconseguit quinze medalles, Barcelona vol convertir-se en el centre d’atenció de l’atletisme. "La potència actual del nostre atletisme i la vocació atlètica de l’Estadi Olímpic de Montjuïc són elements que avalen la pretensió de Barcelona", ha sentenciat Batlle.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada