Nou taulell d’anuncis

0
115

Voldria saber on m’he d’apuntar per poder corre la cursa de muntanya d’aquest cap de setmana – M’agradaria saber totes les milles que hi han a catalunya durant el mes – Soc un jove de 17 anys no federat amb ganes de participar a les curses q pugui. Si no es demanar molt voldria un llistat ja confirmat de totes les que hi ha – Que tal amigos/as corredoras, soy mexicano, vivo en manresa aunque ahorita estoy en mexico pero llego a mediados de agosto, me gustaria tener amigos y amigas corredores para ir a carreras y disfrutar de este nuestro bonito deporte, que les vaya bonito! y saludos a tothom, adeu!

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada