II TROFEU GEOLOGISTICS D’ATLETISME

0
101

Demà dimecres 24 de juliol es celebrarà el Míting d’Atletisme Gran Premi de L’Hospitalet – II Trofeu GEOLOGISTICS, organitzat pel Club Integra 2-L’H-CNB amb la col·laboració de l’Ajuntament de L’Hospitalet. La competició començarà a partir de les 19.30 hores al Complex Esportiu de L’Hospitalet Nord. Aquest míting servirà per què el Comitè Tècnic de la Federació Catalana d’Atletisme acabi de perfilar l’equip català que participarà en el Campionat d’Espanya de Federacions el proper cap de setmana a València.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada