Blanco recupera la seva bona forma i fa la mínima per a l’europeu a Estocolm

0
26

El lloretenc Josep Lluís Blanco va demostrar que torna a trobar-se en bona forma en la reunió d’Estocolm, on va ser desè en els 3000m obstacles amb 8:21,61. No és la seva millor marca (havia acreditat 8:15.36), però aquesta temporada el gironí no havia baixat de 8:29.27. El seu registre d’Estocolm és mínima per a l’europeu, però s’hi jugarà l’accés a l’estatal de Salamanca. El vencedor va ser el kenyà Wilson Kipketer (8:00.56), i l’únic espanyol que va superar Blanco va ser Antonio Jiménez (9è amb 8:17.77). Al darrere de Blanco va acabar el recordista de la prova, Luis Miguel Martín (13è amb 8:24.76).

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari