Campionat d’Espanya de Federacions de Proves Combinades

0
73

Aquest cap de setmana 13 i 14 de juliol, es celebrarà a Castelló el Campionat d’Espanya Absolut de Federacions de Proves Combinades. Els atletes catalans defensaran els títols obtinguts la temporada passada tant en categoria masculina com en la femenina. De fet, Catalunya ha estat la gran dominadora històricament d’aquest campionat. En homes s’ha aconseguit la victòria en les últimes sis edicions consecutives amb un total de set victòries. En dones, són vuit les victòries aconseguides pels combinats catalans. Els equips estan formats pels següents atletes: Homes Marc Julià (Integra 2-L’H-CNB) Marc Magrans (GEiEG) Albert Castillo (FC Barcelona) Dones Imma Clopes (Girona Costa Brava) Begoña Prados (CA Vic) Anna Circuns (CA Manresa)

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada