MÍTING DE VIC

0
33

Avui dimecres 10 de juliol el Club Atlètic Vic organitzarà el Míting d’Atletisme Ciutat de Vic – IIIer Memorial Josep Maria Vilà. La competició començarà a partir de les 18,30 hores a les pistes d’atletisme Josep Maria Pallàs de Vic i s’espera una bona jornada d’atletisme. Destaquen les proves de salt amb perxa tant en categoria masculina com en la femenina, amb la participació del rècordman estatal Montxu Miranda, Javier Gazol i Mar Sánchez, entre d’altres. També destaquen les proves de 3.000 m obstacles amb la presencia de Javier Munuera i Eric Segura. Amb aquesta competició tant important es vol mantenir viu l’homenatge i el reconeixement a Josep Mª Vilà, motor de l’atletisme vigetà i figura irrepetible de l’atletisme català.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari