Fermín Cacho rebrà l’alta

0
39

El dia 28 finalitzarà el tractament contra la seva malaltia, Fermín Cacho rebrà l’alta hospitalària el divendres; L’atleta sorià abandonarà l’hospital una vegada completat el tractament antivirus que li van prescriure en l’hospital de Castelló, poques hores després d’ingressar per una encefalitis: Una meningoco encefalitis, una inflamació del teixit cerebral per causa vírica, va provocar l’ingrés de l’atleta amb caràcter d’urgència en l’Hospital de Castelló i des d’aleshores Fermín Cacho ha viscut uns moments de la seva vida molt dolents El ràpid ingrés dintre de les dotze primeres hores, va significar la seva ràpida i sorprenent recuperació, el que va fer que en un curt espai de temps es trobés en perfectes condicions: Aquesta sensible millora li va permetre divendres passat desplaçar-se en el cotxe del seu representant, Miguel Angel Mostaza, i al costat de la seva dona, Susana Barrios, a l’hospital de Sòria, en el qual romandrà fins el divendres L’atleta ha dit adéu al campionat d’Europa de Munich, en un any en el qual pretenia tornar a l’alta competició amb moltes ganes i per a això ja havia arribat a "un extraordinari moment de forma", segons va reconèixer el seu entrenador, Enrique Pascual Oliva.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari