Paul Kiptanui s

0
107

L’atleta de Kènia Paul Kiptanui s’ha adjudicat la marató de Lió, disputat sota una intensa calor, amb un temps de 2 hores, 18 minuts i 24 segons, precedint en més de dos minuts al tanzà Stephen Bwire i al també keniata Sammy Kigen. Kiptanui, que a priori figurava entre els favorits per a fer-se amb la prova, es va escapar durant els primers quilòmetres i va realitzar gairebé la totalitat del recorregut encapçalant la marató. En categoria femenina, la russa Maria Fedosseeva, també gran favorita, es va dur la prova invertint un temps de 2 hores 48 minuts i 46 segons, molt per davant del seu compatriota Elena Bolkovitina i de la francesa Odile Ohier. –CATEGORIA MASCULINA. 1. Paul Kiptanui (Ken) 2 h 18:24 . 2. Stephen Bwire (Tan) 2 h 20:44 . 3. Sammy *Kigen (*Ken) 2 h 21:13. –CATEGORIA FEMENINA. 1. Maria Fedosseeva (Rus) 2 h 48:46 . 2. Elena Bolkovitina (Rus) 2 h 56:08 . 3. Odile Ohier (Fra) 2 h 56:26.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada