Maurice Greene

0
26

ATENES – 10 de juny de 2002 Maurice Greene es queda a Atenes a 3 centèsimes de la millor marca de l´any en la seva reaparició El campió olímpic i triple campió del món dels metres, el nord-americà Maurice Greene, ha dominat a tots els seus rivals en la seva primera carrera de l´any avui en el Gran Premi de la IAAF d´Atenes al baixar de la barrera dels 10 segons (9,97) malgrat un vent lleugerament desfavorable (-0,2 metres per segon). El plusmarquista mundial (9.79, marca aconseguida a Atenes en 1999) va realitzar una sortida mediocre i va emergir a l´altura dels 80 metres per a precedir al seu compatriota Bernard Williams (10.06) i al britànic Dwain Chambers (10,08). Greene no havia corregut a l´aire lliure en els últims nou mesos a causa de una lesió. El també nord-americà Tim Montgomery manté la millor marca de la temporada amb 9,94.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari