Josep Lluís Blanco va a menys, cau en el tram final i acaba fos els 3000 obstacles del míting de Sevilla

0
40

Josep Lluís Blanco (Puma) va dir adéu a les possibilitats de disputar la copa d´Europa per països, ja que va tenir una actuació desafortunada en els 3000 obstacles del míting internacional de Sevilla. El lloretenc va intentar seguir el ritme d´Antonio Jiménez Pentinel i va semblar que ho aconseguiria, però en els últims 400 metres va defallir. A més, una caiguda en l´últim obstacle li va acabar de complicar la cursa. En el mateix míting, Moisès Campeny, que acabava de sortir d´una lesió a la cama dreta, va quedar 10è en martell, amb un llançament de 67m82.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari