Aquest cap de setmana s´inicia la competició de lliga

0
95

Aquest dissabte s’inicia el Campionat d’Espanya de Clubs en la categoria de Divisió d’Honor. L’atletisme català està representat per tres clubs, tant en homes com en dones: el Futbol Club Barcelona, l’Agrupació Atlètica de Catalunya, i l’Integra 2 l’H-CNB. En homes, l’Agrupació AC es desplaçarà fins a Salamanca, on a l’Estadi de l’Helmántico es trobarà amb la Universitat de Salamanca i el Puma Chapín 2002, actual campió de la categoria. L’Integra 2 tindrà com a rivals el Deportivo Universidade i la Universitat d’Oviedo a l’Estadi Universitari de Santiago de Compostel.la. El Barça participarà a l’Estadi de Serrahima, on s’enfrontarà a la Reial Societat i a l’Agrupació Atlètica de Moratalaz. En dones, podrem veure aquesta primera jornada a les pistes de l’Hospitalet Nord l’enfrontament entre l’Integra 2 i el Barça amb l’Scania de Pamplona. A les pistes del Túria de València lluitaran l’Agrupació AC, el Deportivo Universidade i el València Terra i Mar, gran dominador dels últims anys.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada