LA 4ª CURSA NIKE-BOMBERS JA ÉS A PUNT

0
111

La tradicional prova barcelonina sobre 10 kms se celebrarà aquest diumenge a les 10h del matí, amb sortida al pg Pujades i arribada al Pg Picasso Enguany s´espera arribar a la xifra límit d´inscrits, fixada en 6000, El circuit torna a discòrrer pels carrers més céntrics de la ciutat, sent absolutament planer i ràpid, Ja han confirmat la seva presència els atletes de Nike Reyes Estévez, Marta Domínguez, María Abel, Núria Fernández, Óscar Fernández, Roberto Parra, Toni Peña y Luis Miguel Martín Berlanas, En la cursa prendràn part dos bombers nord-americans que van participar en les tasques de rescat del passat 11 de setembre. Les inscripcions, sempre i quan restin pitralls disponibles, es poden fer en qualsevol Bowerman Center de Catalunya. La organització té en el teléfon 900 10 10 15 i en la web www.cursabombers.com un punt permanent d´informació.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada