Xavi Caballero manté temps de rècord estatal fins al quilòmetre 33 de la marató de París, però al final s´enfonsa

0
101

El badaloní Xavi Caballero va estar durant els 33 primers quilòmetres de la marató de París camí de batre el rècord estatal de l´especialitat, però en el tram final de la prova va tenir un problema de sucre i es va enfonsar, i va acabar la cursa en l´onzena posició. El maratonià del Fila Domingo Catalán manté la segona marca estatal de la temporada havia fet 2h10:40 a Milà , però en cas que el convoquin per a l´europeu de Munic podria renunciar a anar-hi.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada