Alberto Juzdado, Javier Cortés Huete i Benito Ojeda (Fila Team) seran les estrelles dels 10 km Ciutat de Girona

0
104

La 5a cursa dels 10 km Ciutat de Girona reunirà diumenge vinent alguns dels millors atletes del potentíssim equip de fons Fila Team, El madrileny Alberto Juzdado i els catalans Javier Cortés Huete i Benito Ojeda formen el trident de favorits en una prova que manté el mateix recorregut de l´any passat i tornarà a passar pel Barri Vell, Els organitzadors esperen entre 800 i 900 inscrits i han preparat de manera paral·lela dues curses infantils de 500 i 1100 metres.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada