El proper 7 d’abril es durà a terme la mitja marató de la Garrotxa

0
34

El recorregut i horari serà el de cada edició, sortida a les 10 del matí de la plaça Clarà (Parc Vell) i arribada al passeig de Barcelona (davant de la plaça Malagrida). Hi haurà premis per a tots els participants i: Per als 10 primers de la classificació general masculina. Per als 5 primers de la classificació general femenina. Per als 3 primers de cada una de les 12 categories. Per als 3 primers classificats absoluts comarcals (masculins i femenins). Al primer equip classificat masculí i femení. Per a inscripcions, podeu trucar al 972 26 20 28 o posar-vos en contacte amb la secretaria del club a la següent adreça electrònica: cnolot@garrotxa.com

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari