CAMPIONAT D´ESPANYA DE MARXA ATLÈTICA

0
84

El proper dissabte 16 de març es celebrarà l’edició número vuitanta-una del Campionat d’Espanya de Marxa Atlètica en Ruta, a la ciutat gallega d’A Corunya. Aquest campionat és decisiu per establir els diferents equips estatals que participaran en les competicions internacionals d’aquesta temporada, com per exemple la Copa del Món de marxa que se celebrarà a Torí (Itàlia) els propers 12 i 13 d’octubre. Aquest campionat d’Espanya, a part de la classificació individual, també es competeix pel títol estatal per autonomies en les categories inferiors, que són les de Cadet i Juvenil-Júnior, tant en homes com en dones. Els atletes que han estat seleccionats per la Comissió de Marxa de la FCA per participar com a integrants del equips catalans estan identificats amb un asterisc (*).

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada