Ríos aconsegueix el subcampionat estatal de cros i es guanya la plaça per al mundial

0
29

José Ríos (Adidas) va obtenir el subcampionat estatal de cros, un esglaó més respecte a l´última edició, i es va guanyar de manera automàtica la classificació per al mundial de Dublín, que es disputarà d´aquí a quinze dies. El corredor de Premià de Dalt, resident a Argentona, va demostrar que travessa un bon moment i va ser el gran animador dels primers quilòmetres i el principal responsable de la selecció definitiva. Ríos, però, no va poder respondre a l´atac demolidor de Chema Martínez, que es va desfer dels rivals i del màxim favorit, Alberto García, a partir del novè quilòmetre.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari