Ríos aconsegueix el subcampionat estatal de cros i es guanya la plaça per al mundial

0
83

José Ríos (Adidas) va obtenir el subcampionat estatal de cros, un esglaó més respecte a l´última edició, i es va guanyar de manera automàtica la classificació per al mundial de Dublín, que es disputarà d´aquí a quinze dies. El corredor de Premià de Dalt, resident a Argentona, va demostrar que travessa un bon moment i va ser el gran animador dels primers quilòmetres i el principal responsable de la selecció definitiva. Ríos, però, no va poder respondre a l´atac demolidor de Chema Martínez, que es va desfer dels rivals i del màxim favorit, Alberto García, a partir del novè quilòmetre.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada