Josep Lluís Blanco s´instal·la en l´elit amb un segon lloc brillant en l´estatal de cros curt

0
411

L´atleta gironí Josep Lluís Blanco va revelar-se ahir com una nova figura de l´atletisme estatal i es va instal·lar de manera definitiva en l´elit després d´aconseguir de manera brillant el subcampionat estatal de cros curt a Vitòria. Blanco va mostrar un estat de forma excepcional i només es va rendir davant l´intractable Antonio Jiménez Pentinel. El segon lloc té un mèrit extraordinari, perquè el va aconseguir en una prova en què no va faltar ningú. Blanco va superar atletes del nivell d´Isaac Viciosa, Fermín Cacho i Reyes Estévez, i va assegurar-se una plaça per al mundial de cros curt de Dublín (Irlanda). L´èxit gironí es va completar amb un altre subcampionat estatal per a la vidrerenca Gemma Masnou en categoria promesa.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada