El dia 24 de març del 2002 es correrà la Marató de Barcelona

0
50

Coincidint amb el 25è aniversari de la seva primera edició, d´ençà del 1978, Aquest esdeveniment és la més nítida expressió de la voluntat i afany de MARATHON CATALUNYA, com a entitat esportiva creadora de la cursa, així com de l´Ajuntament de Barcelona i de la Federació Catalana d´Atletisme, com a organismes oficials d´inestimable i imprescindible col·laboració, per a aconseguir el reconeixement de tal manifestació atlètica, com correspon a la tradició esportiva de la ciutat de Barcelona, que entre molts i reconeguts mèrits té el d´haver estat seu olímpica l´any 1992. Cobert aquest primer quart de segle, el nostre propòsit és aconseguir l´organització d´una cursa exemplar, entre les múltiples i variades possibilitats d´aquesta bella ciutat. Animem i convoquem tots els amants d´aquesta disciplina esportiva, perquè hi participin el pròxim 24 de març del 2002, en l´esperança que obtindran la deguda satisfacció pel seu meritori esforç.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari