Mari Vasco guanya els 5000 m marxa de Viladecans 2002

0
37

Magnifica matinal atlètica a Viladecans, Un any més s’ha celebrat al Parc Torre Roja de Viladecans, el XVI Gran Premi de Marxa Atlètica de Viladecans, Mari Vasco s’ha imposat amb 21,38 min, a les seves rivals atlètiques Encarna Granados amb 21,46 i Eva Mª Pérez Trujillo amb 22,31, destaquem l´actuació de la Promesa local Beatriu Pascual de la JA Sabadell, com a 4ª classificada absoluta amb un temps de 22,50. A la prova masculina de 10000 m, el guanyador ha estat Juan Manuel Molina del C.A. Cofrucieza (Murcia) amb un temps de 40.55 min seguit de molt a prop per J.A. González de la A.A. Catalunya-UBAE amb 21.46 min i el tercer classificat a meta ha estat el Josep M. Rodríguez del F.C. Barcelona. Bon temps i temperatura ideal per la practica esportiva. Circuit ple de públic.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari